Lyseblå Spikes fra Montorro Pumps cajrhF1o

Lyseblå Spikes fra Montorro Pumps cajrhF1o
Lyseblå Spikes fra Montorro Pumps cajrhF1o Lyseblå Spikes fra Montorro Pumps cajrhF1o Lyseblå Spikes fra Montorro Pumps cajrhF1o Lyseblå Spikes fra Montorro Pumps cajrhF1o
Model: cajrhF1o
Availability: På lager
Pris: 606,80DKK 539,59DKK

Available Options


* Size:

Lyseblå kalveskinds pumps besat med spikes fra Montorro

Disse vidunderlige pumps i lyseblå kalve læder besat med spikes er håndlavet fra hånd valgt fuldkornet italiensk læder og lavet i et tidsløst design for alsidighed og en luksuriøst udseende og følelse, den spidse tå og lige hæl giver en skarp finish til det klassiske par. Brug dine pumps som et diskret finish til en fed fest kjole, til et køligt street style look eller til et andet skønt outfit.

· Spids tå
· Indersål af læder
· Ydersål af læder
· Hælhøjde er 100mm
· Italiensk kalvelæder
· 100% håndlavet i Italien
· Mærket støvpose inkluderet
· Polstret indersål af læder for at lindre stress når du går
· Foret med smidig kalveskind for at holde fødderne tørre og kølige

Når det kommer til luksus, uanset hvor skøn din sko ser ud, er komfort lige så vigtigt. Montorro sko er fede, fleksible og komfortable, og vi lover dig, at disse er nogle af de mest komfortable hæle du nogensinde har haft.

Montorro pumps i lyseblå italiensk premium kalvelæder besat med spikes er i toppen af håndværk og kvalitet. Vi producerer 100% håndlavede italienske sko og vi bruger kun de bedste materialer og sikre os at hver enkelt sko er lavet med ren kærlighed og passion for detaljer.

Maatinformatie :Onze klanten raden aan je gewone maat te nemen.

Lyseblå Spikes fra Montorro - Pumps cajrhF1o

Powered By mlbwinnersclub.com © 2020